Hoe verwijder ik een exemplaarblok?

Applies to
  • GGC
  • WinIBW
Answer

Een exemplaarblok verwijder je alsvolgt in WinIBW:

1. Zoek het record op.
  2. Geef het commando t da om de aanwezige exemplaarblokken te tonen en vind je eigen exemplaarblok.
  3. Check de laatste 2 cijfers in KMC 70xx. Dit zal vaak 7001 zijn, maar kan bijvoorbeeld ook 7025 zijn.
  4. Geef het commando kill e[exemplaabloknummer], waarbij het exemplaarbloknummer bestaat uit de twee laatste cijfers in KMC 70xx. Dus kill e01 of kill e25.
  5. Klik op de knop Verwijderen om je actie te bevestigen

Mocht je niet de rechten hebben om deze actie toe te passen, of heb je een andere vraag, neem dan contact op met OCLC Support.