Hoe maak ik een SDI-aanvraag voor een tijdschrift aan?

Applies to
  • PiCarta
Answer

In PiCarta kun je een SDI aanvraag instellen voor een specifiek tijdschrift. Op die manier krijg je een melding iedere keer dat er een artikel behorend bij het tijdschrift wordt toegevoegd aan PiCarta.

1. Ga naar https://picarta.oclc.org/psi/
  2. Navigeer naar uitgebreid zoeken door op meer te klikken
  3. Zoek het tijdschrift op door de titel in te vullen en te selecteren op titelwoorden: tijdschrift.
  4. Selecteer het tijdschrift waar op je een SDI aanvraag wilt instellen.
  5. Klik vervolgens onderaan de pagina op alle artikelen
  6. Klik onderaan de pagina op sdi
  7. Kijk of de gegevens kloppen en klik op Versturen