Inloggen

Voordat u in het WebGGC titels kunt zoeken, moet u eerst inloggen. Hiervoor moet u beschikken over een gebruiker-ID (naam/nummer) en een wachtwoord.

1. Ga via uw browser naar de volgende URL: http://webggc.oclc.nl/
  2. Het onderstaande scherm wordt geopend (Afb. 1).
    Afb. 1
    Afb. 1

U kunt inloggen door uw naam/nummer en wachtwoord op te geven en vervolgens op de knop versturen te klikken.
  3. Het scherm Welkom bij het GGC (Afb. 2) wordt geopend.
    Afb. 2
    Afb. 2

U kunt nu titels zoeken (zie paragraaf 2.2 t/m 2.4) en hieraan desgewenst lokale en exemplaargegevens toevoegen of direct een nieuwe titel invoeren (zie Hoofdstuk 6).