LBS

Algemene informatie over LBS vindt u op de Nederlandse productpagina

LBS is een met CBS-geïntegreerd lokaal bibliotheekbeheersysteem. LBS-toepassingen houden nauw verband met het CBS. De catalogisering vindt plaats in CBS, terwijl LBS de modules voor lenen, acquisitie, tijdschriftenbeheer en OPAC levert.

LBS ist ein mit CBS integriertes, lokales Bibliotheksmanagementsystem. Es gibt keine LBS-Anwendungen, die nicht auch eng mit CBS verbunden sind. Die Katalogisierung findet in CBS statt, während LBS die Module zu Ausleihe, Erwerbung, Zeitschriftenverwaltung und OPAC liefert.

Training

Inloggen OPC4 Training Module

• Online zelftraining voor gebruikers van de OPC4 van een achttal Nederlandse bibliotheken.
  • De OPC4 Training Module werkt in Microsoft Internet Explorer versie 8 en hoger en in Mozilla Firefox versie 3.0 en hoger.